ΕΛΛΑΔΑ

Αναλυτικός οδηγός: Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα

Αναλυτικός οδηγός: Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα

Δεκάδες αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην Αθήνα. Αν έχετε παιδιά ή νιώθετε εσείς παιδιά δεν έχετε παρά να σπεύσετε!

Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας περιμένουν τους μικρούς φίλους, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου από τις 11.00-14.00 στον εξωτερικό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

«Ηχοκριές» Εργαστήριο κατασκευής μουσικών οργάνων στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου γιορτάζει τις απόκριες και από τις 16 Φεβρουαρίου έως και 1 Μαρτίου, στις 12.15, διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ηχοκριές», ένα εργαστήριο αυτοσχέδιων μουσικών οργάνων, για σχολεία, άλλες ομάδες ή μεμονωμένους επισκέπτες.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον «Ελληνικό Κόσμο»

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου ο «Ελληνικός Κόσμος» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ολοήμερο ξεφάντωμα με μουσική, παιχνίδια και αποκριάτικα εργαστήρια.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Τις Κυριακές 23 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου 2014 το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, σας περιμένει να ζήσετε την εορταστική ατμόσφαιρα των φετινών Αποκριών.

«Το γαϊτανάκι της αποκριάς» Αποκριάτικο θεατρικό παιχνίδι στις Μορφές Έκφρασης

Το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 18.00, ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφραση, διοργανώνει αποκριάτικο θεατρικό παιχνίδι με ζωντανή μουσική και συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Αποκριάτικο ξεφάντωμα και κούλουμα στο Δημαρχείο του Δήμου Κορυδαλλού

Ο Δήμος Κορυδαλλού διοργανώνει αποκριάτικο ξεφάντωμα για τους μικρούς του φίλους, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου από τις 11:00-15:00, στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου του Δήμου Κορυδαλλού.

Αποκριάτικο πάρτι μασκέ στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στις 12.00, διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι μασκέ για μικρούς αλλά και «μεγάλα» παιδιά, στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», με ελεύθερη είσοδο.