ΕΛΛΑΔΑ

Διαθέσιμες στα σούπερ μάρκετ οι νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts

Διαθέσιμες στα σούπερ μάρκετ οι νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts

Η εταιρεία Bravo Greece A.E., μέλος του Ομίλου D.E MASTER BLENDERS 1753, καινοτομεί, λανσάροντας τις νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts, διαθέσιμες στα supermarket και συμβατές με μηχανές Nespresso®*.

Το επίσημο λανσάρισμα του νέου προϊόντος Douwe Egberts πραγματοποιήθηκε χθες, κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερης βραδιάς στο club-restaurant "Baraonda", όπου το δυνατό άρωμα, η πλούσια κρέμα και η αυθεντική γεύση του ποιοτικού καφέ, απελευθερώθηκαν σε ένα κρεσέντο αληθινής απόλαυσης.

Ο Γενικός Διευθυντής της Bravo Greece Α.Ε., κ. Γεράσιμος Σαράφογλου και η Brand Manager, κα. Ζέτα Νικολάου παρουσίασαν στους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς και στους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρίας, το νέο πρωτοποριακό προϊόν, συνοδεία του απολαυστικού μουσικού ντουέτου Opera Chaotique.

kafes

Ο κ. Σαράφογλου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την προσθήκη των καψουλών Espresso Douwe Egberts στο portfolio προϊόντων της Bravo Greece. Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις του καφέ διεθνώς και είμαστε πεπεισμένοι ότι αντίστοιχη πορεία θα έχει και στην ελληνική αγορά».

Με 12 υπέροχες γεύσεις, οι νέες κάψουλες Espresso Douwe Egberts ήρθαν για να πλημμυρίσουν με νότες ελευθερίας την αληθινή εμπειρία καφέ. Γνωρίστε τις και απελευθερώστε τη μαγεία της απόλαυσης χωρίς όρια!