ΕΛΛΑΔΑ

Ο.Β.Σ.Θ.: «Δυναμικό παρών στις διαμαρτυρίες»

Ο.Β.Σ.Θ.: «Δυναμικό παρών στις διαμαρτυρίες»

Δυναμικό παρόν στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που αποφάσισε η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, τη Δευτέρα (31/03), προκειμένου να «σταματήσουμε την πολιτική λιτότητας, υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων και της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων» θα δώσει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά:

«Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης με τα σωματεία μέλη της, θα δώσουν δυναμικό παρών στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ) για να σταματήσουμε την πολιτική λιτότητας, υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων και να πείσουμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει τις προτάσεις του συνδικαλιστικού μας κινήματος, που θα οδηγήσουν στην έξοδο των Μ.Μ.Ε. από την επικίνδυνη περιδίνηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/3/2014 (τηλ. 2310277258, fax. 2310226178, email. info@obsth.gr )

Για την Διοίκηση της Ο.Β.Σ.Θ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Παπαργύρης Γιάννης Καραπινίδης»