ΕΛΛΑΔΑ

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Η επικαιρότητα με άλλη ματιά!

Ματιές στα γεγονότα και στις στιγμές της εβδομάδας που έφυγε!

Αθήνα - Ακρόπολη

2067113

Εκδηλώσεις του Υπ. Πολιτισμού στα πλαίσια του εθνικού προγράμματος σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Τρίκαλα – Παιχνίδι με σαπουνόφουσκες

2067924

Ένα παιδί παίζει με τις σαπουνόφουσκες που τις παράγει μηχανικός αρκούδος έξω από εμπορικό κατάστημα στην πόλη των Τρικάλων.

Μπαχρέιν – Διαμαρτυρία για τον αγώνα της F1

2066357

Μια γυναίκα περνά μπροστά από ένα γκράφιτι, που είναι ζωγραφισμένο στον τοίχο στην πόλη Diraz στο Μπαχρέιν. Τα αραβικά σημαίνουν «Σταματήστε την αιματοβαμμένη Φόρμουλα»

Εκουαδόρ – Πάρκο με Ιγκουάνα

2068529

Ένα κοριτσάκι χαϊδεύει ένα ιγκουάνα μέσα στο πάρκο στο Guayaquil, στο Εκουαδόρ. Τα άγρια ιγκουάνα αποτελούν την μεγαλύτερη ατραξιόν του πάρκου.

Άργος – Εν Άργει Διονύσια 2014

2068080

Ξεκίνησαν τα Εν Άργει Διονύσια 2014 μια τριήμερη πολιτιστική γιορτή που διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Άργους - Μυκηνών , η Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. και η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεπής στο ραντεβού τους με τοπικούς οινοπαραγωγούς αλλά και με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού.

ΗΠΑ – Έκθεση ζωγραφικής του Τζορτζ Μπους

2068963

Τα πορτρέτα των πρώην προέδρων Μπους εκθέτονται στην προεδρική βιβλιοθήκη Τζορτζ Μπους και μουσείο στο Ντάλας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος τα επιμελήθηκε.

Γαλλία - Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος της Γαλλίας παίρνει την σκυτάλη

2069017

ARMONIA – Λιμάνι Θεσσαλονίκης

2069026

Τη σεζόν της κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη άνοιξε το Σάββατο η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «Armonia» στο λιμάνι της πόλης.

Τόκιο – Ανθισμένες κερασιές

13859302

Ταξιδιώτες απολαμβάνουν την βόλτα τους κάτω από ανθισμένες κερασιές στα προάστια της Fussa στο Τόκιο. Οι θερμοκρασίες κάνουν τα δέντρα να ανθίζουν γρήγορα.

Ινδία – Προεκλογική εκστρατεία στην άμμο

13859584

Οι επισκέπτες περνούν δίπλα από γλυπτά άμμου, που έφτιαξε ο καλλιτέχνης Sudarshan Pattnaik και απεικονίζουν την Βουλή να φέρει πολλά σύμβολα από κόμματα για να ωθήσει τους Ινδούς να προσέλθουν στις κάλπες. Οι βουλευτικές εκλογές στην Ινδία λαμβάνουν χώρα από τις 7 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου και σε 9 φάσεις.