ΕΛΛΑΔΑ

Θάσος: Φυλάκιση για 27 χρόνια στον βιαστή της ανήλικης κόρης του

Θάσος: Φυλάκιση για 27 χρόνια στον βιαστή της ανήλικης κόρης του

Σε 27 χρόνια φυλάκιση χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε, το πρωί της Παρασκευής, από το δικαστήριο της Δράμας ο 44χρονος από τη Θάσο ο οποίος κατηγορείτο ότι το 2011 κακοποίησε σεξουαλικά -επανειλημμένα- την ανήλικη κόρη του (τότε 14 χρονών).

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα στοιχεία που προσκόμισε ο κατηγορούμενος -και στα οποία είχε αναφερθεί η σύντροφός του, την περασμένη εβδομάδα- όπως η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην ανήλικη κόρη του (και η οποία, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ήταν καθαρή).

Η δίκη του κατηγορούμενου έλαβε χώρα για λόγους ασφαλείας (του δράστη) στη Δράμα, όπου η ακροαματική διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Το Δικαστήριο, απουσία συνηγόρου του κατηγορουμένου όρισε αυτεπαγγέλτως Δραμινό Δικηγόρο για την υπεράσπιση του.

Οι μάρτυρες υπεράσπισης, μεταξύ των οποίων και η δεύτερη σύζυγος του δράστη, δεν κατόρθωσαν να πείσουν τους δικαστές για την αθωότητά του και η τελική ετυμηγορία ήταν καταπέλτης. Σημειώνεται πως εναντίον του 44χρονου εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση 12 μηνών για κλοπές.

kavalapress.gr

Διαβάστε επίσης: 3ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών: «Υποσιτισμός των μαθητών!»