ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια της H&M με Αρναούτογλου-Μπεκατώρου

Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια της H&M με Αρναούτογλου-Μπεκατώρου

Το Σάββατο 12 Απριλίου, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, άνοιξε το μεγαλύτερο της κατάστημα στην Ελλάδα σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της Θεσσαλονίκης – στην Τσιμισκή 20 και το γιόρτασε προσφέροντας στους πελάτες της ένα live talk show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου που υποδέχθηκαν τον κόσμο σε μια ειδικά διαμορφωμένη Η&Μ ΗΟΜΕ σκηνή.


Η ημέρα ξεκίνησε με το κόψιμο της κορδέλας από τη Store Manager, ∆έσποινα Τοπαλούδη, τον Γρηγόρη και τη Μαρία, οι οποίοι καλωσόρισαν τους πρώτους πελάτες μαζί με την Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδας και Βουλγαρίας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Καλαφάτης Σταύρος (Βουλευτής Θεσ/νικης - υποψήφιος ∆ήμαρχος), Γιάννης Ιωαννίδης (υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας), Παναγιώτης Ψωμιάδης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Ολυμπιονίκης taekwondo), αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι και φίλοι της εταιρείας όπως οι Σίσσυ Φειδά, Φιλίππα Πασχαλίδου, Ιωάννα Λίλη, ∆ώρα Τσαμπάζη, Σύνθια Σάπικα, Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Ελίνα Σπηλιωπούλου – Μπακατσέλου και Γιώργος Ζώης.

Το νέο H&M κατάστημα των 3.800 τ.μ. προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη συλλογή Η&Μ ΗΟΜΕ καθώς και μια πλήρη γκάμα γυναικείας, αντρικής και παιδικής μόδας - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided, cosmetics και trend.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 28 καταστήματα σε οχτώ πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Πάτρα και Κομοτηνή.

Διαβάστε επίσης: Τζιτζικώστας από Έδεσσα: Τέρμα σε διχασμό και φτηνά κόλπα