ΕΛΛΑΔΑ

«Τσάκωσαν» παράνομο μετανάστη για λαθρεμπόριο τσιγάρων [pic]

«Τσάκωσαν» παράνομο μετανάστη για λαθρεμπόριο τσιγάρων [pic]

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Δευτέρας στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας ένας 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος βρίσκεται πίσω από μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν 850 λαθραία πακέτα. Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του.
Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εμπορία λαθραίων τσιγάρων, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 850 πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και ο δράστης προόριζε προς πώληση.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας , ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης: Ζάκυνθος: Εντοπισμός και κατάσχεση πλοίου με μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων