ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! 14χρονη «έφαγε» 70.000 ευρώ από τους γονείς της κολλητής της

Απίστευτο! 14χρονη «έφαγε» 70.000 ευρώ από τους γονείς της κολλητής της

Σάλο έχει προκαλέσει μία πρωτοφανής υπόθεση κλοπής με «πρωταγωνίστρια» μία 14χρονη, η οποία κατάφερε να «φάει» 70.000 ευρώ από τους γονείς της κολλητής της.

Η ανήλικη έμπαινε στο διαμέρισμα της φίλης της με αντικλείδι και άρπαζε τα χρήματα που έκρυβε η οικογένεια στο σπίτι. Στη συνέχεια η 14χρονη, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη, προχωρούσε σε αγορές τόσο πανάκριβων ρούχων, όσο και ηλεκτρονικών gadgets τελευταίας γενιάς.
Ωστόσο, το σατανικό της κόλπο «ναυάγησε» όταν η μητέρα της φίλης της, η οποία έγινε η ίδια «ντεντέκτιβ» την παγίδευσε με τις κάμερες ασφαλείας που είχε τοποθετήσει κρυφά στο σπίτι.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η οικογένεια, η οποία έπεσε θύμα κλοπής νοίκιασε ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία των βορείων προαστίων.

Από την πρώτη στιγμή οι δυο συνομήλικες κοπέλες συνδέθηκαν με φιλία, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή η 14χρονη κόρη των ενοικιαστών να αποκαλύψει στην φίλη της και κόρη του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, πως οι γονείς της λόγο της οικονομικής έχουν σηκώσει όλες τους οικονομίες, από την Τράπεζα και τις έχουν κρύψει σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, φέρεται να είπε στην 14χρονη πως οι γονείς της την έχουν ενημερώσει για τα σημεία που έχουν κρυμμένα τα χρήματα, ώστε η ίδια να το γνωρίζει σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

Η ανήλικη κόρη του ιδιοκτήτη έβαλε αμέσως σε εφαρμογή το σατανικό της σχέδιο και έβγαλε αντικλείδι για το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η οικογένεια που έβαλε στόχο.

Η οικογένεια της ανυποψίαστης κολλητής της 14χρονης άρχισε να διαπιστώνει σταδιακά ότι τα χρήματα που έκρυβαν στο σπίτι άρχισαν σιγά-σιγά να λιγοστεύουν. Ετσι, η μητέρα της οικογένειας που έχει πέσει θύμα της 14χρονης τοποθέτησε κάμερες.

Σταδιακά από τον Οκτώβριο του 2013 μέχρι και το Μάρτιο του 2014 που αποκαλύφθηκε η υπόθεση, η 14χρονη φέρεται να έκλεψε σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι μηνυτές, ποσό ύψους 70.000 ευρώ.

Η υπόθεση κατέληξε στη Δικαιοσύνη, η οποία ανέθεσε την προανάκριση στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Γιαννιτσά: Εξιχνιάστηκε κλοπή φορτηγού