ΕΛΛΑΔΑ

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου έλαβε ο βουλευτής της ΧΑ Αντώνης Γρέγος

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου έλαβε ο βουλευτής της ΧΑ Αντώνης Γρέγος

Προθεσμία για τις 27 Ιουνίου έλαβε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος, αφού -όπως είναι γνωστό- η ανάκριση έχει «παγώσει» εξαιτίας της αίτησης εξαίρεσης των ανακριτριών και του αρμόδιου εισαγγελέα που έχει καταθέσει ο προφυλακισμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σε δηλώσεις του, ο Αντώνης Γρέγος είπε ότι «Κανένα σκάνδαλο που συγκαλύπτει αυτή η κυβέρνηση δεν θα παραγραφεί στη συνείδηση του κόσμου. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να καταγγέλλει ακόμη και αν αυτό στοιχίσει την ελευθερία των μελών της».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε: «Μια χούφτα επίορκων δικαστικών υπό τις διαταγές φαύλων, διεφθαρμένων πολιτικών έχει καταλύσει τη δημοκρατία, το Σύνταγμα και τους νόμους. Την ίδια στιγμή που ο αρχηγός μας είναι στον Κορυδαλλό βλέπουμε να παραγράφονται σκάνδαλα με μεθοδεύσεις πολιτικών και δικαστών».

Ερωτηθείς για την κατάθεση – φωτιά του πρώην υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής που είδε το φως της δημοσιότητας είπε: «Δεν λέει τίποτα. Είναι να γελάει κανείς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην υπεράσπιση μας στη δίκη».

Διαβάστε επίσης:

Αναβλήθηκε πάλι η δίκη της Σκορδέλη