ΕΛΛΑΔΑ

Αττική: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις σε γραφεία εταιρειών

Αττική: Σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού για διαρρήξεις σε γραφεία εταιρειών

Συνελήφθη προχθές (8-8-2014) στα Γλυκά Νερά, από αστυνομικούς , ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα, μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν τα γραφεία εταιρείας στην περιοχή και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με τον συνεργό του, το τελευταίο επτάμηνο είχαν διαπράξει τρεις διαρρήξεις-κλοπές από γραφεία εταιρειών στην Παιανία και το Γέρακα αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένα ζεύγος γάντια και ένα καπέλο τύπου τζόκεϊ, τρία κλειδιά οχημάτων, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ.

Επίσης, όπως εξακριβώθηκε ο 33χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του, καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο επιχειρηματίας Νίκος Χαΐτογλου

Χανιά: Έκλεψαν οικογένεια σε ξενοδοχείο χρησιμοποιώντας αναισθητικό σπρέι

Σέρρες: Δηλητηριάστηκε κοπάδι με πρόβατα - Σε απόγνωση η κτηνοτροφική οικογένεια

Ξάνθη: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο δυστύχημα

Αθίκια Κορινθίας: Σε ύφεση η πυρκαγιά