ΕΛΛΑΔΑ

Ροδόπη: Πέθανε κυνηγός την ώρα του καρτεριού

Ροδόπη: Πέθανε κυνηγός την ώρα του καρτεριού

Κάνοντας το αγαπημένο του χόμπι, απεβίωσε ένας ηλικιωμένος ηλικίας 71 ετών από την Καρυδιά.

Ο ηλικιωμένος πήγε για κυνήγι στα Πάτερμα Ροδόπης μαζί με την παρέα του το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Οι κυνηγοί έστησαν καρτέρι περιμένοντας να πλησιάσει κάποιο αγριογούρουνο. Οι ώρες πέρασαν, το κυνήγι τελείωσε και έφτασε η ώρα της επιστροφής. Ο 71χρονος αναζητήθηκε από τους συντρόφους του αφού είχε αργήσει να επιστρέψει στον τόπο της συνάντησης, αλλά μάταια. Τότε άρχισαν οι σύντροφοι του να τον αναζητούν. Γνώριζαν που στήνει το καρτέρι του ο καθένας και έτσι πήγαν και τον βρήκαν αναίσθητο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως έκαναν γνωστό σε συγγενείς και φίλους οι γιατροί, τον πρόδωσε η καρδιά του. Ο θάνατος του ήταν αιφνίδιος, καθώς δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα υγείας, αναφέρει το e-evros.gr.

Ο Κ. Χ. ήταν 8 χρόνια πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Καρυδιάς και άλλα 4 πρόεδρος της Καρυδιάς. «Έφυγε», ενώ έκανε αυτό που αγαπούσε», είπε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Καρυδιάς και Φίλων, ο οποίος ήταν και πνευματικό παιδί του εκλιπόντα.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με συγγενείς και φίλους να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε στο χωριό τους.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Κυνηγοί πυροβόλησαν δασικούς υπαλλήλους

Την ενοχή των κατηγούμενων πρότεινε ο εισαγγελέας για τις φωτιές της Ηλείας

Κως: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο - Σοβαρά τραυματίας ο δικυκλιστής (pics)

Καστοριά: Αρκουδάκι προκάλεσε υλικές ζημιές σε ΙΧ (pics)

Πολύγυρος: Μοναχός στο νοσοκομείο ύστερα από κατανάλωση μανιταριών