ΕΛΛΑΔΑ

Β. Ελλάδα: Περιορίζονται τα προβλήματα – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Β. Ελλάδα: Περιορίζονται τα προβλήματα – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

Αίθριος καιρός επικρατεί στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας και Θεσσαλίας, ωστόσο συνεχίζονται κάποια προβλήματα που προξένησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, κλειστοί παραμένουν επαρχιακοί δρόμοι, στους οικισμούς Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αεροκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκαλώματος, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου Ροδόπης, Μουζακίου - Αργιθέας Καρδίτσας (στο 50ο χλμ) και Αμπελώνα - Δελερίων Λάρισας (3ο χλμ). Επίσης, από παρακαμπτήριους δρόμους διεξάγεται η κυκλοφορία στις επαρχιακές οδούς Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής (μέσω Κορομηλιάς), Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), Μεσοποταμιάς - Χιλιοδέντρου Καστοριάς και Λειψυδρίου - Φαναρίου Κιλκίς.

Λόγω του παγωμένου χιονιού, κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Καστοριάς - Φλώρινας, μέσω Βιτσίου, από το 22ο έως το 28ο χλμ, ενώ από το 14ο έως το 22ο χλμ, τα οχήματα κινούνται με αλυσίδες. Επίσης, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς που συνδέουν την Καστοριά, με το Αμύνταιο, από το 25ο έως το 31ο χλμ, με τα Ιωάννινα, μέσω Νεστορίου, καθώς και σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο του νομού Καστοριάς.

Αλυσίδες χρειάζονται ακόμα, στις επαρχιακές οδούς από και προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρρα, μέσω Κερασιάς, από το 20ο έως το 25ο χλμ και μέσω Άρνισσας, από το 9ο έως το 25ο χλμ (νομός Πέλλας), Καρδίτσας - Άρτας, από 13ο έως 61ο χλμ , θέση Τύμπανος και Μουζακίου - Στεφανιάδας, από το 10ο έως το 22ο χλμ, θέση Αγ.Νικόλαος (νομός Καρδίτσας).

Σχετικές ειδήσεις