ΕΛΛΑΔΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκέντρωση και πορεία στο Ρέθυμνο στη μνήμη του 20χρονου

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκέντρωση και πορεία στο Ρέθυμνο στη μνήμη του 20χρονου

Εκατοντάδες Κρητικοί,κρατώντας κεριά και πανό,συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (16/03) στο Ρέθυμνο για να τιμήσουν τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Με ένα κερί στο χέρι εκατοντάδες Ρεθυμνιώτες πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο του Ρεθύμνου στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού, απαιτώντας δικαίωση για το θάνατο του 20χρονου.

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιείται η πορεία, ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το rethemnonews.gr στο πανό που κρατούν οι συγκεντρωμένοι γράφει, «Μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια».

Παράλληλα, την Τρίτη στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στη πλατεία Συντάγματος ζητώντας να τιμωρηθούν αυτοί που οι πράξεις τους οδήγησαν τον Βαγγέλη στο θάνατο. Η συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε μέσω του Facebook και μέχρι στιγμής έχουν προσκληθεί περισσότεροι από 8.000 χρήστες.

Την ίδια μέρα, στις 20:00 ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου καλούν σε διαδήλωση έξω από το δημαρχείο της πόλης όλους τους κατοίκους.

Σχετικές ειδήσεις