ΕΛΛΑΔΑ

Αναρτώνται οι βαθμολογίες των πανελληνίων

Αναρτώνται οι βαθμολογίες των πανελληνίων

Ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς στα Λύκεια όλης της χώρας, η...

Ξεκίνησε με αργούς ρυθμούς στα Λύκεια όλης της χώρας, η ανάρτηση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων. Η αγωνία των υποψηφίων φτάνει στο αποκορύφωμα της καθώς ορισμένοι ήδη γνωρίζουν αν πέτυχαν ή απέτυχαν στην προσπάθεια τους αυτή, ενώ οι μαθητές απομακρυσμένων περιοχών της επαρχίας θα δουν το όνομά τους στις λίστες κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα.

Πάντως το υπουργείο αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς νωρίτερα είχε ανέβει στην επίσημη ιστοσελίδα του, ανακοίνωση πως οι βαθμολογίες θα δοθούν πολύ μετά από το μεσημέρι! Κορυφαίο της γενικής ασυνεννοησίας είναι και το γεγονός πως αρκετοί διευθυντές σχολείων αποφάσισαν να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους καθώς πήραν μόνοι τους τις βαθμολογίες και τις ανήρτησαν στα σχολεία!

Παράλληλα, «τρέχει» η προθεσμία συμπλήρωσης των μηχανογραφικών δελτίων τα οποία από φέτος υποβάλλονται ηλεκτρονικά, διαδικασία που θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων θα μπορούν, μετά τη 13:00, να βρίσκουν την βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, σήμερα μετά το μεσημέρι.