ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε δύο τροχαία

Κρήτη: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε δύο τροχαία

Με αίμα βάφτηκε για μια ακόμα φορά η άσφαλτος στην Κρήτη, σε δύο διαφορετικά τροχαία, τα οποία συνέβησαν με διαφορά λίγω ωρών.

Ένας 22χρονος δικυκλιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο Ελούντα - Άγιος Νικόλαος και στο ύψος των Χαβανίων, όταν -από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- τα ξημερώματα της Κυριακής (13/9) έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία αρχικά χτύπησε πάνω σε ένα στύλο και κατόπιν πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Ο άτυχος νέος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και υπέκυψε στα τραύματά του λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, στην Εντατική του Βενιζελείου νοσοκομείου, νοσηλεύεται από το πρωί ένας νεαρός Βούλγαρος μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός βούλγαρος μαζί με τρεις φίλους του κινούνταν με ένα αυτοκίνητο στο δρόμο Αγίου Νικολάου προς Ελούντα όταν –υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες– έχασε τον έλεγχο του οχήματός και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Ο νεαρός Βούλγαρος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε η άμεση διακομιδή του στο Βενιζέλειο ενώ οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες έφεραν ελαφρά τραύματα.

Σχετικές ειδήσεις