ΕΛΛΑΔΑ

Αντιφασιστικές δράσεις δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Αντιφασιστικές δράσεις δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Συμπληρώνονται δύο χρόνια, αύριο, 18 Σεπτεμβρίου από τη δολοφονία στο Κερατσίνι του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από τον Γ. Ρουπακιά.

Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα δεν θα συμμετάσχει στις πορείες που οργανώνονται για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του γιου της και ότι τα μέλη της οικογένειας θα βρίσκονται την Πέμπτη το βράδυ στο μνημείο στο Κερατσίνι και την Παρασκευή στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, όπου διοργανώνεται συναυλία για τον Παύλου Φύσσα.

Ειδικότερα, ανήμερα της δολοφονίας του 34χρονου αντιφασίστα μουσικού η ραπ κοινότητα αποτίει φόρο τιμής στον Killah P, όπως ήταν γνωστός, με το 3ο μουσικό φεστιβάλ «Rap Monsters Festival», που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.

Πρόκειται για διοργάνωση την οποία ξεκίνησε ο ίδιος ο Παύλος Φύσσας το 2012 και η ραπ κοινότητα αποφάσισε να τη συνεχίσει στη μνήμη του.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι: 12ος Πίθηκος, Μέγας, Τοτέμ, Wrongface, Ορθολογιστές, Flowjob, Μυστική Συνταγή, MC Yinka, JK1 & Eversor, Λύκος, X-KAPE.

Παράλληλα, αντιφασιστική κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην Ομόνοια.