ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία νεαρού πατέρα

Άγρια δολοφονία νεαρού πατέρα

Έναν 40χρονο πατέρα απήγαγαν, σκότωσαν και στη συνέχεια πέταξαν το άψυχο κορμί του σε αγροτική περιοχή στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, ακολουθώντας σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία… μαφιόζικη τακτική.

Ως δράστης φέρεται μέχρι στιγμής ένας 42χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, παράνομη κατακράτηση, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Τι συνέβη

Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 35χρονο αδελφό του (αλβανικής καταγωγής) την Κυριακή (25/10/2015) για δουλειά, σε στάνη στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δράστης μαζί με συνεργούς του πήγαν στην στάνη και αφού ακινητοποίησαν, χτύπησαν και έδεσαν τον 35χρονο αδελφό του, απήγαγαν το θύμα.

Όταν λίγο αργότερα ο 35χρονος κατάφερε να λυθεί, άρχισε να ψάχνει τον αδελφό του. Στη συνέχεια ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Έν τέλει η σωρός του άτυχου πατέρα –έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο- εντοπίστηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης (27/10/2015) σε αγροτική περιοχή του Καλοχωρίου.

Όπως μεταδίδει το e-saloniki.gr, ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Η φωτογραφία είναι Αρχείου

Σχετικές ειδήσεις