ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι (video)

Εισβολή αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι (video)

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου 20 άτομα προσέγγισαν, ξαφνικά, το σπίτι του Γερμανού πρέσβη και ανάρτησαν στον υψηλό φράχτη ένα πανό με το σύνθημα «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες - Ανοίξτε τα σύνορα» και υπογράφεται από την αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας».

Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση σκαρφάλωσαν στον φράχτη και μπήκαν στο προαύλιο του σπιτιού, όπου πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα υπέρ των προσφύγων.

Δεν μένει στο Χαλάνδρι ο Πρέσβης

Δεν κατοικείται το σπίτι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, όπου έμενε ο Γερμανός πρέσβης, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως δήλωσε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο Γερμανός πρέσβης, εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, σε άλλη περιοχή.

Ωστόσο, επειδή η κατοικία ανήκει στην Γερμανική πρεσβεία, το κτίριο έχει αστυνομική φρουρά και συγκεκριμένα έναν αστυνομικό στην είσοδο.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube δείχνει τα μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας να πετούν φυλλάδια και να εισβάλουν στο σπίτι με μεγάλη ευκολία. Βίντεο που αποδεικνύει το πόσο ελλιπή είναι τα μέτρα ασφαλείας στην οικία του Πρέσβη.

Σχετικές ειδήσεις