ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Τα τέλη κυκλοφορίας παραλίγο να της κοστίσουν τη... ζωή

Βόλος: Τα τέλη κυκλοφορίας παραλίγο να της κοστίσουν τη... ζωή

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον Αλμυρό του Βόλου, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι και μήλον της έριδος τα... τέλη κυκλοφορίας.

Στο αυτόφωρο βρέθηκε ένας 51χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως απείλησε να σκοτώσει τη γυναίκα του, επειδή εκείνη του ζήτησε να βρει χρήματα για να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, το απόγευμα της Κυριακής (13/12), ο δράστης τσακώθηκε με τη σύζυγό του για τα χρήματα και σε έξαλλη κατάσταση απείλησε ότι θα τη σκοτώσει με την καραμπίνα του.

Ο 51χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο του Μονομελούς Πλειμμελειοδικείου Βόλου όπου απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του λέει ψέματα.

Ωστόσο, η μάρτυρας εξεταζόμενη στο Δικαστήριο περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το επεισόδιο το οποίο ξεκίνησε με αφορμή την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Μετά την εξέταση του κατηγορουμένου το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 51χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή. Μετά το πέρας της δίκης ο καταδικαστείς άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος.

Σχετικές ειδήσεις