ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Θρήνος στην κηδεία των δύο φίλων – Τους αποχαιρέτησαν με κλαρίνα (photos)

Μεσολόγγι: Θρήνος στην κηδεία των δύο φίλων – Τους αποχαιρέτησαν με κλαρίνα (photos)

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Τρίτης (05/01) μέσα σε κλίμα συγκίνησης τους δύο φίλους που χάθηκαν τόσο άδικα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς – Νέες έρευνες για τα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος στο Μεσολόγγι

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ – ΠΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τους αδικοχαμένους φίλους που βρέθηκαν νεκροί τη Δευτέρα (04/01) σε αρδευτικό κανάλι στο Μεσολόγγι. Σε βαρύ κλίμα εκατοντάδες συμπολίτες τους συνόδευσαν τον Βασίλη Γρατσάνη και τον Γιάννη Κορδώση στην τελευταία τους κατοικία.

nekrot2

Η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη τελέστηκε στα Πηγάδια Παλαιομάνινας, ενώ λίγο αργότερα, στις 3:00 το μεσημέρι, στην Πεντάλοφο, συγγενείς και φίλοι είπαν το «ύστατο χαίρε» στον Γιάννη Κορδώση.

Στην κηδεία του Βασίλη, κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μάλιστα οι φίλοι του τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία με κλαρίνο. Τον Γιάννη υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα στην Εκκλησία, ενώ παρά τον πόνο της η μητέρα του Βασίλη μετά την κηδεία του γιου της επισκέφτηκε την άλλη μητέρα προκειμένου να της συμπαρασταθεί...

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της διπλής τραγωδίας

nekro

Ποια τα νέα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για τη διπλή τραγωδία

Έρευνες στην περιοχή της Κατοχής Μεσολογγίου, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν νεκροί ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης, πραγματοποίησε κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο έλεγχος κρίθηκε απαραίτητος από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αυτοκίνητο των δύο ανδρών είχε συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα, πριν καταλήξει στο αρδευτικό κανάλι.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστεί, άμεσα, εμπειρογνώμονας, ώστε υπάρξει επίσημο πόρισμα, τόσο για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο των δύο ανδρών εξετράπη της πορείας και κατέληξε στο κανάλι, όσο και για τη μηχανολογική κατάσταση του οχήματος.

ΕΔΕ για τον αστυνόμο που τραβούσε φωτογραφίες από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε σήμερα Τρίτη (05/01) το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., κατά του αστυνομικού που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο πλάνα από τις έρευνες που διενήργησε αστυνομικό ελικόπτερο κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των δύο άτυχων φίλων που έχασαν τη ζωή τους στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού.

Ο αστυνόμος υπηρετεί στην Αιτωλοακαρνανία και επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο, το οποίο σηκώθηκε χθες Δευτέρα, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τους δύο αγνοούμενους καθώς γνωρίζει καλά την περιοχή.

mesologgi7

Τράβηξε τις φωτογραφίες που δείχνουν το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο και τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο από το μόνιτορ του ελικοπτέρου και στη συνέχεια τις «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Facebook. Δεν πέρασε πολύ μέχρι να κάνουν οι φωτογραφίες το γύρο του διαδικτύου.

Φωτογραφίες από την τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr

Σχετικές ειδήσεις