ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση μητέρας τριών παιδιών στην Κοζάνη!

Θρίλερ με την εξαφάνιση μητέρας τριών παιδιών στην Κοζάνη!

Από το Σάββατο (09/01/2016) οι αρχές της Κοζάνης αναζητούν μία 37χρονη γυναίκα η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Βελβεντό!

Η γυναίκα, όπως μεταδίδει το kozanilife, έφυγε από το σπίτι της το Σάββατο (09/01/2016) αλλά δεν επέστρεψε. Ο σύζυγός της ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Κάτοικοι από το Βελβεντό αναφέρουν ότι την τελευταία φορά που είδαν τη νεαρή γυναίκα ήταν το πρωί της Κυριακής (10/01/2016) να κρατά μία σακούλα με φρούτα που είχε αγοράσει από πλανόδιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσωπικά αντικείμενα -όπως το κινητό της- βρίσκονται στο σπίτι, χωρίς να έχει πάρει κάτι από αυτά μαζί της.

Η εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας (Α.Λ. γεννηθείσα το 1979) στο Βελβεντό Κοζάνης, μητέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από τον Πειραιά, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Βελβεντού, αλλά και της ευρύτερη περιοχής της Κοζάνης.

Άπαντες κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή της κοπέλας από την πρώτη στιγμή, στο άκουσμα της είδησης.

Από το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, Αστυνομική δύναμη της Ασφάλειας Κοζάνης, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παραρτήματος Κοζάνης, αλλά και σύσσωμοι οι κάτοικοι του Βελβεντού, χτένισαν κυριολεκτικά το χωριό περιμετρικά, αλλά και εντός του χωριού, προκειμένου να εντοπίσουν την 37χρονη.

Η Ασφάλεια Κοζάνης, όπως αναφέρει το Kozanlife, προκειμένου, να εντοπίσει την γυναίκα, ζήτησε από καταστηματάρχες του Βελβεντού να ανοίξουν τις κάμερες ασφαλείας και να δουν το καταγεγραμμένο υλικό, αλλά όπως φαίνεται, ούτε και αυτό στάθηκε ικανό να δώσει κάποιο νέο στοιχείο.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Ασφάλεια Κοζάνης, την ομάδα διασωστών. Στο μεταξύ αναμένεται στο Βελβεντό και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Σχετικές ειδήσεις