ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πατούλης πάει στα δικαστήρια τους «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Πατούλης πάει στα δικαστήρια τους «Ράδιο Αρβύλα»

Για «απροκάλυπτη αλητεία και απροκάλυπτη χυδαιότητα» έκανε λόγο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, αναφορικά με το τελευταίο σκετς των «Ράδιο Αρβύλα» για τον ίδιο και την σύζυγο του, τονίζοντας πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Αμαρουσίου στην ανάρτηση του «είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ένα τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να αντιμετωπίσεις την απροκάλυπτη αλητεία και την απροκάλυπτη χυδαιότητα».

Ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε στο Facebook: «Ήταν χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη, "η πρωτοβουλία" του παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων και beach bars), να αφιερώσει τόσο "δημιουργικό χρόνο" για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, "σατιρικής δράσης του" με θέματα της επικαιρότητας».

«Το χειρότερο όλων, η σεναριακή του διαστροφή ήταν τέτοια που "έφτασε μέχρι και την κρεβατοκάμαρά μου", ξεπερνώντας κάθε όριο χυδαιότητας και "κανιβαλισμού"», καταλήγει ο ίδιος.

Σχετικές ειδήσεις