ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στου Ζωγράφου: 67χρονος με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανός

Τραγωδία στου Ζωγράφου: 67χρονος με κινητικά προβλήματα κάηκε ζωντανός

Συνεχίζονται οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας που στοίχισαν την ζωή ενός άντρα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ακόμη ανθρώπων.

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ Ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ - ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (13/01/2016) όταν από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξέσπασε πυρκαγιά στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας της οδού Αμφιγενείας στου Ζωγράφου.

Στην Πυροσβεστική σήμανε αμέσως «συναγερμός».

Όμως ήταν αργά.

Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από βέβαιο θάνατο τον άτυχο άντρα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.

Ο 67χρονος είχε καεί ζωντανός!

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, οι οποίες επιβεβαιώνονται και από την αστυνομία, ο άνθρωπος αυτός αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και το διαμέρισμα στο οποίο έμενε δεν είχε ρεύμα.

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, μαζί του βρίσκονταν ένας 50χρονος και μία 43χρονη, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

tragodia1

Τώρα οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια της πυρκαγιάς και εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα όσα αναφέρουν οι μαρτυρίες κατοίκων για την κατάσταση των ενοίκων του διαμερίσματος.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να δώσουν και οι καταθέσεις των δύο τραυματιών...

Σχετικές ειδήσεις