ΕΛΛΑΔΑ

Συμβολική κατάληψη στον ΟΓΑ από το ΠΑΜΕ

Συμβολική κατάληψη στον ΟΓΑ από το ΠΑΜΕ

Συγκεντρωμένοι έξω από το κτήριο που φιλοξενεί τις κεντρικές υπηρεσίες του ΟΓΑ, βρίσκονται το πρωί της Παρασκευής (22/01), μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ.

Δυνάμεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), συνδικάτα, ομοσπονδίες και εργαζόμενοι πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στο κτήριο του ΟΓΑ στην Πατησίων και κρέμασαν πανό που γράφει «αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη αγροτιά», ζητώντας την απόσυρση του νέου Ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, «η κίνηση αυτή έγινε για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα, σε ένα κοινό μέτωπο από όλο το λαό και όλα τα λαϊκά στρώματα ενάντια στο Νόμο-Λαιμητόμο της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να αποσυρθεί αυτός ο Νόμος».

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στο αυριανό (23/01) συλλαλητήριο που διοργανώνει στις 11.00 στην Ομόνοια.

Σχετικές ειδήσεις