ΕΛΛΑΔΑ

Κυνική ομολογία Αποστόλου: Οι υποσχέσεις προς τους αγρότες ήταν πριν τη συμφωνία του καλοκαιριού

Κυνική ομολογία Αποστόλου: Οι υποσχέσεις προς τους αγρότες ήταν πριν τη συμφωνία του καλοκαιριού

Οι υποσχέσεις που είχε δώσει η κυβέρνηση στους αγρότες ήταν πριν την συμφωνία του καλοκαιριού (με τους θεσμούς) και υπήρχαν άλλα δεδομένα, ομολόγησε ο υπουργός Αγροτική Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου,λέγοντας χαρακτηριστικά,«Μετά υπογράψαμε τη συμφωνία»τονίζοντας, «Μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι;».

Όπως υποστήριξε ο υπουργός, οι αγρότες πρόκειται να πληρώσουν λιγότερο φόρο το 2016 σε σχέση με το 2013 ή το 2014.

Μάλιστα ο κ. Αποστόλου αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση τι θα ισχύει για το 2018-2019, καθώς οι αγρότες ισχυρίζονται ότι το φορολογικό βάρος θα είναι αβάσταχτο, λέγοντας χαρακτηριστικά «τώρα θα μιλήσουμε για το 2018 ή το 2019;».

Στη γραμμή μάλιστα της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση τότε κινδυνεύουν με μείωση οι κύριες συντάξεις, ο κ. Αποστόλου είπε ότι αν αποσυρθεί το ασφαλιστικό η σύνταξη του ΟΓΑ θα πάει στο μηδέν.

Θέλοντας, ωστόσο, να κρατήσει προσωπικές αποστάσεις από τις διατάξεις που προτείνονται από την κυβέρνηση και σε ερώτηση για το αν γνωρίζει κάτι σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης, αρκέστηκε στο σχόλιο «εγώ μπαίνω στη διαδικασία να στηρίξω τα πάντα».

Σχετικές ειδήσεις