ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: «Θα μείνουμε στα μπλόκα μέχρι το Πάσχα» λένε οι αγρότες από την πατρίδα του Τσίπρα

Άρτα: «Θα μείνουμε στα μπλόκα μέχρι το Πάσχα» λένε οι αγρότες από την πατρίδα του Τσίπρα

Αποφασισμένοι και ενωμένοι είναι οι αγρότες στην Άρτα, που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με 45 τρακτέρ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ απέκλεισαν και την εθνική οδό στο ύψος της γέφυρας Άρτας, λίγο πριν την είσοδο της πόλης.

Οι αποκλεισμοί στην εθνική οδό από τους αγρότες, θα είναι καθημερινοί τόσο τις πρωινές ώρες (11:00-14:00), όσο και τις απογευματινές (19:00-22:00), τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή. Έπειτα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής θα αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε εξάωρα μπλόκα.

«Είναι τεράστια τα προβλήματα στην πατρίδα του Πρωθυπουργού, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι έχουν πλέον πρόβλημα επιβίωσης , είμαστε αποφασισμένοι αν χρειαστεί να μείνουμε στους δρόμους μέχρι και το Πάσχα ...τον οβελία θα τον ψήσουμε στα μπλόκα!», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι αγρότες.

«Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τις ζωές μας και πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας», δήλωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, στέλνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα στον Πρωθυπουργό.

Πηγή:epirus-tv

Σχετικές ειδήσεις