ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονισμένοι οι γονείς των κοριτσιών

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονισμένοι οι γονείς των κοριτσιών

Αδύνατον να πιστέψουν αυτό που συνέβη στα παιδιά τους είναι οι γονείς των δύο κοριτσιών που βρίσκονταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Παντελή Παντελίδη.

Ο πατέρας της 21χρονης Φρόσως, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, εμφανώς σοκαρισμένος μίλησε για το τραγικό τροχαίο και για την κατάσταση της υγείας της κόρης του.

«Η κόρη μου ευτυχώς είναι καλά. Ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το πώς ακριβώς έγινε το τροχαίο. Τραυματίστηκε, θα κάνει μια εγχείρηση, έχει σπάσει το δεξί της ώμο. Θα νοσηλευτεί, θα χρειαστεί κάποια ορθοπεδική εγχείρηση» είπε ο πατέρας της 21χρονης Φρόσως.

«Για το τροχαίο δεν θυμάται τίποτα απολύτως. Όμως μου είπε ότι κάποιες φορές στο παρελθόν προσφέρθηκε να την πάρει ο Παντελίδης, μαζί με μια φίλη της, για να τις πάει στο σπίτι. Τα κορίτσια δουλεύανε στη Γλυφάδα. Η κόρη μου δούλευε σε μια καφετέρια, μέσα στο μπαρ. Ανέλαβε να πάει τα κορίτσια στο σπίτι, όπως είχε κάνει και άλλες φορές, τη μία στην Καλλιθέα και την άλλη στου Ζωγράφου. Είχε χαράξει η μέρα, είχαν πιει καφέ και θα πήγαιναν σπίτι» πρόσθεσε.

Η μητέρα της 29χρονης – που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλά τραύματα σε όλο της σώμα - ταξίδευε όλη τη νύχτα για την Αθήνα από τη Μυτιλήνη για να βρεθεί στο πλευρό της κόρης της.

Σχετικές ειδήσεις