ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο σε δημόσιο νοσοκομείο: Δείτε που έκρυβε τα «φακελάκια» ο γυναικολόγος

Σκάνδαλο σε δημόσιο νοσοκομείο: Δείτε που έκρυβε τα «φακελάκια» ο γυναικολόγος

Τα 650 ευρώ που ζήτησε γυναικολόγος από έναν άνδρα προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό της συζύγου του, ήταν και το τελευταίο «φακελάκι» για τον γιατρό καθώς συνελήφθη από την αστυνομία.

Γυναικολόγος του Θριάσιου Νοσοκομείου, συνελήφθη για δωροληψία, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς ζήτησε και παρέλαβε «φακελάκι» με χρήματα προκειμένου να ξεγεννήσει μια γυναίκα.

Ο γυναικολόγος αποκαλύφθηκε μετά από την καταγγελία του συζύγου της εγκύου, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το ποσό των 650 ευρώ, προκειμένου να αναλάβει τον τοκετό.

Μετά τον τοκετό, σε προκαθορισμένη συνάντηση στα χειρουργεία του νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον ιδιώτη το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί.

Τότε επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν το γυναικολόγο.

Σε έρευνα στο χώρο των χειρουργείων βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο στην ψευδοροφή το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 500 ευρώ.

Ο γυναικολόγος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί σήμερα Σάββατο (05/03) στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις