ΕΛΛΑΔΑ

Μούδιασε ο τελωνειακός με το... πολύτιμο στριγκάκι

Μούδιασε ο τελωνειακός με το... πολύτιμο στριγκάκι
Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας τελωνειακός, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, που έτυχε να ελέγξει μια Ρωσίδα τουρίστρια...

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας τελωνειακός, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, που έτυχε να ελέγξει μια Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, φεύγοντας από το Ηράκλειο για να επιστρέψει στην χώρα της, η κοπέλα, έφθασε μπροστά στον τελωνειακό, κρατώντας μια απόδειξη στο χέρι, προκειμένου να πάρει πίσω το ΦΠΑ από αγορά που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες.

Όταν όμως ο τελωνειακός πήρε στα χέρια του την απόδειξη, προκειμένου να ελέγξει τον ισχυρισμό της, διάβασε κάτι που τον άφησε έκπληκτο…

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο τελωνειακός την αμφισβήτησε έντονα λέγοντας της: «Τι λέτε δεσποινίς; 1500 ευρώ για την αγορά ... στρινγκ!»

Η απάντηση της Ρωσίδας ήταν άμεση, καθώς ανοίγοντας τη βαλίτσα της, έβγαλε έξω ένα στρινγκ ντυμένο με κρύσταλλα swarovski, το οποίο κόστισε 1.500 ευρώ.

Τελικά, ο τελωνιακός στον οποίο για πρώτη φορά στη ζωή του τύχαινε τέτοια περίπτωση, επέστρεψε στη νεαρή τουρίστρια το ποσό που αντιστοιχεί στο φόρο, το οποίο ήταν περίπου 350 ευρώ.