ΕΛΛΑΔΑ

«Απειλούσαν να σκοτώσουν την κόρη μου»

«Απειλούσαν να σκοτώσουν την κόρη μου»
Την πήραν από τη Ρουμανία, με την υπόσχεση πως θα της έβρισκαν δουλειά...

Την πήραν από τη Ρουμανία, με την υπόσχεση πως θα της έβρισκαν δουλειά σε καφετέρια. Αντί για καφετέρια, όμως, την έβαλαν με τη βία να δουλεύει σε οίκο ανοχής, παίρνοντάς της και το τελευταίο ευρώ.

Η 31χρονη Ρουμάνα προσπάθησε πολλές φορές να ξεφύγει από τα δίχτυα των αδίστακτων μαστροπών της, που με τη βία και απειλές την κρατούσαν φυλακισμένη.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τους ομοεθνείς "δήμιους" της και νόμιζε πως ο εφιάλτης της είχε τελειώσει.

Ωστόσο, τα αδίστακτα κτήνη πριν από λίγες ημέρες την εντόπισαν και άρχισαν να την εκβιάζουν πως αν δεν τους δώσει 4.000 ευρώ θα σκότωναν την ίδια και την ανήλικη κορούλα της που βρίσκεται στη Ρουμανία.

Έντρομη η γυναίκα αναζήτησε βοήθεια από την αστυνομία. Λίγες ημέρες μετά έκλεισε ραντεβού με τους δράστες στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης.

Εκεί συνελήφθη ο 24χρονος Ρουμάνος, τη στιγμή που παραλάμβανε το ποσό των 400 ευρώ, που είχε συμφωνηθεί ως προκαταβολή και το οποίο είχε προσημειωθεί.

Στην 31χρονη παρασχέθηκε άμεσα αρωγή και προστασία από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της «σωματεμπορίας», «αρπαγής» και «εκβίασης», ενώ ο συνεργός του αναζητείται.