ΕΛΛΑΔΑ

Σε αναζήτηση της συμμορίας που απειλεί τον Γκλέτσο

Σε αναζήτηση της συμμορίας που απειλεί τον Γκλέτσο
Στην αναζήτηση των μελών της συμμορίας η οποία δρα στην Ανατολική Φθιώτιδα και έχει απειλήσει μέχρι και το Δήμαρχο της πόλης, Απόστολο Γκλέτσο...

Στην αναζήτηση των μελών της συμμορίας η οποία δρα στην Ανατολική Φθιώτιδα και έχει απειλήσει μέχρι και το Δήμαρχο της πόλης, Απόστολο Γκλέτσο, βρίσκεται η τοπική αστυνομία.

Έπειτα από τη χθεσινοβραδινή καταγγελία του κυρίου Γκλέτσου, ότι μέλη της συμμορίας τον πλησίασαν λίγο μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον τους και τον απείλησαν με όπλο, η αστυνομία διεξάγει έρευνες σε χωριά της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τους τέσσερις δράστες του χθεσινού περιστατικού.

Μάλιστα, έχουν προχωρήσει σε μια σύλληψη ενός Ρουμάνου που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας. Πάντως οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και είναι χαρακτηριστικό πως οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα και μέσα στα ελαιοπερίβολα.

Υπενθυμίζεται, πως χθες το βράδυ τέσσερα μέλη της γνωστής –πια- συμμορίας, απείλησαν τη ζωή του δημάρχου, όπως ο ίδιος κατήγγειλε με δηλώσεις του στο newsbomb.gr.