ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Αυτοί είναι οι «άγγελοι» που βρήκαν τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του λιμανιού

Μυτιλήνη: Αυτοί είναι οι «άγγελοι» που βρήκαν τραγικό θάνατο στα παγωμένα νερά του λιμανιού

Βυθισμένη στο πένθος είναι η κοινωνία της Μυτιλήνης, που δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό των νεαρών παιδιών, που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το Ι.Χ. που επέβαιναν έκανε βουτιά θανάτου λίγο πριν τα ξημερώματα στο λιμάνι.

Νεκροί είναι ο Μάριος Χουλιάρας 15 ετών από την Αγιάσο και η Δήμητρα Χατζηγιαννάκη 16 ετών από τη Μυτιλήνη (Αφάλωνας). Ο Μάριος και η Δήμητρα ήταν ζευγάρι και φίλοι και γνωστοί μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

my2

Όλα έγιναν λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Δευτερας (12/12), όταν το αυτοκίνητο από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε μέσα στη θάλασσα. Αμέσως ψαράδες που βρίσκονταν στο λιμάνι, αλλά και μετανάστες βούτηξαν στο νερό για να σώσουν τα παιδιά. Τα τρία από αυτά κατάφεραν να βγουν από το όχημα, όχι όμως η Δήμητρα με τον Μάριο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

my4

Ο 15χρονος Μάριος ήταν ο αδερφός του 20χρονου οδηγού, ενώ μαζί τους στο αυτοκίνητο (στην πίσω θέση) ήταν και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου (ο οποίος γλίτωσε).

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της τραγωδίας

Σχετικές ειδήσεις