ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο Λάμπης Χριστόπουλος

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ο Λάμπης Χριστόπουλος

Υπέκυψε στα τραύματα του – Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε την παραμονή των Χριστουγέννων ο πρώην δημοτικούς σύμβουλος Αιγίου και διευθυντής του δήμου, Λάμπης Χριστόπουλος.

Το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε ξέφυγε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του και προσέκρουσε σε ελιά στην επαρχιακή οδό Αιγίου – Παρασκευής.

Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο, όμως ήταν πολύ αργά. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Ο εκλιπών, είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών στον Δήμο Αιγιαλείας ως υπάλληλος και αργότερα ως διευθυντής αλλά και αργότερα ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ επί θητείας Στάθη Θεοδωρακόπουλου, με τον οποίο ήταν στενοί συγγενείς (παντρεμένοι με δύο αδελφές).

Επίσης είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Αιγίου επί σειρά ετών, με την παράταξη του κ. Θεοδωρακόπουλου. Ήταν παντρεμένος με την Στέλλα Πούλου και είχε δύο παιδιά, τον Απόστολο και την Εύη. Στην εργασία του αλλά και στην κοινωνική του ζωή, είχε διακριθεί για το ήθος και τη σοβαρότητά του.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, θα τελεστεί η κηδεία του Λάμπη Χριστόπουλου.

Με πληροφορίες από: thebest.gr

Σχετικές ειδήσεις