ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2017: Οικογενειακές διακοπές στο μαγικό Βόλο!

Πάσχα 2017: Οικογενειακές διακοπές στο μαγικό Βόλο!

Έχω συνδυάσει το Βόλο με τα παιδικά μου χρόνια. Η αδερφή του μπαμπά μου ζει εκεί και τα καλοκαίρια δεν έχανα την ευκαιρία να την επισκεφθώ και να μοιραστώ στιγμές με τα ξαδέρφια μου. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν αλλά η αγάπη μου για το Βόλο είναι αναλλοίωτη.

Το λιμάνι, ο ήλιος, η θετική αύρα της πόλης, το Πήλιο σε απόσταση αναπνοής, όλα στο Βόλο είναι μαγικά. Φέτος αποφάσισα να επισκεφθώ την πόλη το Πάσχα, με τη δική μου πλέον οικογένεια. Το δίχως άλλο, πρόκειται για ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, αφού βρίσκεται μόλις τρεις ώρες από την Αθήνα, απόσταση όχι τόσο μακρινή, καθώς η πόλη σε αποζημιώνει με το παραπάνω!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο εντόπισα μία μοναδική προσφορά για Πάσχα… 5 αστέρων!

Πρόκειται για μία μοναδική εκδρομή με διαμονή στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Valis Resort Hotel, ένα πραγματικό «κόσμημα» της περιοχής. Θα μοιραστώ μαζί σας την προσφορά, για να απολαύσετε κι εσείς 4 ημέρες για δύο άτομα και ένα παιδί έως 12 ετών, με ημιδιατροφή (πρωινό σε μπουφέ και βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 438 ευρώ από 876 ευρώ (έκπτωση 50%)!

Στο καλωσόρισμα προσφέρεται τσίπουρο και μεζές, ενώ για να περάσετε αμέσως σε χαλαρή διάθεση μπορείτε να απολαύσετε ένα Ayverda Massage διάρκειας 15 λεπτών αλλά και να κάνετε ελεύθερη χρήση της εσωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου. Εξάλλου, μπορείτε να ρωτήσετε για Early check in και Late Check out, καθώς παρέχεται κατόπιν διαθεσιμότητας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και επιπλέον διανυκτέρευσης!

Και το σημαντικότερο, γιατί το Πάσχα θέλει και τα έθιμά του, είναι ότι θα προσφερθεί ανάστασιμο δείπνο, ενώ ανήμερα του Πάσχα θα προσφερθεί εορταστικός μπουφές με παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και μουσική!

Μην χάνετε χρόνο, η προσφορά θα λήξει! Ρίξτε μια ματιά εδώ: http://mikk.ro/kL6

Η προσφορά περιλαμβάνει:

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με ημιδιατροφή

Πρωινό σε μπουφέ

Μεγάλη Παρασκευή νηστίσιμο δείπνο

Μεγάλο Σάββατο αναστάσιμο δείπνο

Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται εορταστικός μπουφές με παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και μουσική

Τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα

1 Ayverda Massage διάρκειας 15 λεπτών

Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του γυμναστηρίου στον χώρο του spa (δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 ετών στο χώρο του spa και της πισίνα)

Early check in στις 10:00 κατόπιν διαθεσιμότητας

Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας

20% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες στο κέντρο spa του ξενοδοχείου

Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 128 ευρώ με ημιδιατροφή.