ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Βρανά: Κρίσιμα 24ωρα στην Εντατική

Κατερίνα Βρανά: Κρίσιμα 24ωρα στην Εντατική

Αγώνα για να νικήσουν την σηψαιμία δίνουν οι θεράποντες γιατροί της βραβευμένης κωμικού Κατερίνας Βράνα η οποία βρίσκεται σε μονάδα Εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο του Kuala Lumpur.

Η γνωστή κωμικός είχε ταξιδέψει πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ. Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην πόλη της Μαλαίσιας ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και για το λόγω αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Οι θεράποντες γιατροί αρχικά διέγνωσαν απειλητική σκωληκοειδίτιδα και στην συνέχεια σηψαιμία στους πνεύμονες της Κατερινά Βράνα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η Ελληνίδα κωμικός οδηγήθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας με την αναπνοή της να υποστηρίζετε τεχνικά. Συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει σε φίλους και συγγενείς της Κατερίνα Βράνα καθώς όπως λένε οι γιατροί που παρα τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.
«Η κατάσταση της βελτιώνεται, ωστόσο δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο», ανέφερε ο ξάδελφος της, Αλέξανδρος Πουλίδης σε δηλώσεις

Η Κατερίνα Βράνα είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που είχε διοργάνωσει το Laugh Factory το 2016 .

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου»,που διοργανώθηκε για δεύτερη φορά ξεκίνησε με 89 υποψήφιους από 56 χώρες που διαγωνίστηκαν και στη συνέχεια ψήφισε διαδικτυακά το κοινό. Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε στον πρώτο γύρο 15η και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Η Κατερίνα Βρανά, ήταν μόνη γυναίκα κωμικός που προκρίθηκε στον τελικό, κατέκτησε την τρίτη θέση, αφού συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ψήφους.

Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία.

Σχετικές ειδήσεις