ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσαν 60χρονη και άρπαξαν 12.000 ευρώ

Μαχαίρωσαν 60χρονη και άρπαξαν 12.000 ευρώ
Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται οι δράστες άνανδρης ληστείας σε βάρος 60χρονης γυναίκας...

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται οι δράστες άνανδρης ληστείας σε βάρος 60χρονης γυναίκας, που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Χερσόνησο.

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε από το σουπερ μαρκετ που διατηρούσε, στο σπίτι της, συνοδευόμενη από το γιο της και έχοντας μαζί τους τις εισπράξεις του καταστήματος, που υπολογίζονται σε 12.000 ευρώ.

Ξαφνικά, σύμφωνα με το flashnews, βρέθηκαν μπροστά τους δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και απειλώντας τους με μαχαίρι και μεταλλικό λοστό, απαίτησαν να τους παραδώσει την τσάντα που περιείχε τα κέρδη των κόπων τους.

Η 60χρονη αντέδρασε και τότε ο ένας από τους δύο αδίστακτους ληστές την μαχαίρωσε στο αριστερό της χέρι και στην δεξιά μασχάλη και αφού της απέσπασε την τσάντα, τράπηκε σε φυγή παρέα με τον έτερο δράστη προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι δύο ληστές ταυτοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης των αστυνομικών αρχών, στα πρόσωπα δύο Αλβανών, ηλικίας 23 και 31 ετών αντίστοιχα.

Ο 23χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ ο 31χρονος αναζητείται ακόμη, αλλά θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους.