ΕΛΛΑΔΑ

Οι πρώτες εικόνες από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη

Οι πρώτες εικόνες από την οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Πατέρας φέρεται να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και σκότωσε τα παιδιά του – Νεκρός και ο ίδιος – Άφησε σημειώματα που εξηγούσε ότι με αυτό τον τρόπο ήθελε να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους.

Ήταν λίγο πριν από τις 06:00 τα ξημερώματα όταν ένας 45χρονος και τα δύο παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών βρέθηκαν νεκροί μετά από φωτιά στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη. Λίγη ώρα αργότερα, τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σόκαραν το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το Star, ο 45χρονος, ο οποίος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, φέρεται να κλείδωσε τα παιδιά του στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος και να έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Star, ο πατέρας είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του και άφησε σημειώματα που παραπέμπουν στην ενέργειά του.

Κλείδωσε τα παιδιά στο δωμάτιό τους, τα οποία η μητέρα τα είχε αφήσει στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι τρεις.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο, έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Σχετικές ειδήσεις