ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες στρατιωτικοί – Θείος λοχία: Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πέρασαν 253 μέτρα τα σύνορα

Έλληνες στρατιωτικοί – Θείος λοχία: Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά πέρασαν 253 μέτρα τα σύνορα

Συνεχίζεται το διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκία με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών – Οι συγγενείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζημιλούν για τις συνθήκες κράτησης των δύο αξιωματικών στις φυλακές Αδριανούπολης.

Το φρόνημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης είναι υψηλό και δεν έχει ασκηθεί εναντίον τους κανενός είδους βία, τόνισαν σήμερα, Τετάρτη (07/03/2018) ο πατέρας και ο θείος του λοχία Κούκλατζη.

Ο θείος του λοχία, Χρήστος Κούκλατζης, αναφερόμενος στα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης σχετικά το πόσο βαθιά είχαν εισχωρήσει στα τουρκικά σύνορα οι δύο αξιωματικοί, εκτίμησε ότι δεν πέρασαν 253 μέτρα από τα σύνορα.

«Παρόλο που δεν έχω άμεση επαφή με τα παιδιά, δεν πιστεύω ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Αν έγινε, συνέβη κατά λάθος και μόνο για μερικά μέτρα», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Χρήστος Κούκλατζης εμφανίστηκε αισιόδοξος ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης, εκφράζοντας την ελπίδα πως σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι από τις τουρκικές Αρχές.

«Ο γιος μου είναι ήρωας»

Λίγη ώρα νωρίτερα, μίλησε στον ΑΝΤ 1 και ο πατέρας του λοχία, Νίκος Κούκλατζης. Για άλλη μία φορά χαρακτήρισε ήρωα τον γιο του, δηλώνοντας πως είναι υπερήφανος γι αυτόν.

Παράλληλα, μίλησε για τις συνθήκες κράτησής τους, επισημαίνοντας πως οι δύο αξιωματικοί είναι μαζί στο ίδιο κελί και αυτό είναι θετικό γιατί έχουν επικοινωνία και δεν είναι απομονωμένοι.

Χαρακτήρισε καλές τις συνθήκες κράτησης των δύο στρατιωτικών, σημειώνοντας ότι ελπίζουν πως σύντομα θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Όπως είπε, όταν είδε τον γιο του στο επισκεπτήριο, απέφυγε να μιλήσει μαζί του με λεπτομέρειες για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνελήφθη, προκειμένου να μην τον φορτίσει συναισθηματικά.

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση του τουρκικού ΥΠΕΞ κατά Παυλόπουλου: «Να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα σύνορά μας»

Σοκάρουν γείτονες και φίλοι: Ποιος είναι ο 30χρονος «δράκος» του Αγρινίου (pics)

Ραγδαίες εξελίξεις: Η Τουρκία ζητάει τη σύλληψη Ελλήνων στην Αθήνα