ΕΛΛΑΔΑ

Συννεφιασμένος ο καιρός την Τετάρτη

Συννεφιασμένος ο καιρός την Τετάρτη

Τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια, αλλά και περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του αυριανού, Τετάρτη, καιρού.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. πιθανότητα βροχής στα νότια το βράδυ. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αρχικά αίθριος. Από το βράδυ στα νότια νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.