ΕΛΛΑΔΑ

Χείρα βοηθείας στον Π. Καρδάση

Χείρα βοηθείας στον Π. Καρδάση

Το newsbomb έκανε πράξη τη δέσμευσή του, δωρίζοντας τα πρώτα 1.000 ευρώ στον κ.Παύλο Καρδάση, για την υγειονομική του περίθαλψη.

Πρόκειται για τον 85χρονο, που διαπομπεύθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς συμπεριελήφθη στη λίστα με τους μεγαλοφειλέτες. Συγκεκριμένα, εμφανίσθηκε να χρωστάει 865.733,67 ευρώ, μία οφειλή που κληρονόμησε πριν από περίπου 30 χρόνια από τον αδελφό του, ο οποίος διατηρούσε μία εταιρεία που πτώχευσε.

Όπως κατήγγειλε ο ηλικιωμένος, όταν είδε το όνομά του στη λίστα, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Από τη μία ημέρα στην άλλη το όνομά του βρέθηκε κρεμασμένο στα μανταλάκια των εφημερίδων, κατέληξε καθηλωμένος στο κρεβάτι του πόνου από το εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ δεν μπορεί να πληρώσει ούτε αποκλειστική νοσοκόμα για να τον φροντίζει, καθώς το μόνο εισόδημά του είναι μία σύνταξη του ΟΓΑ 350 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή στο newsbomb ασχοληθήκαμε και αναδείξαμε την υπόθεση του κ.Παύλου Καρδάση. Δεσμευτήκαμε, ότι θα βοηθήσουμε τον άτυχο ηλικιωμένο και θα τείνουμε μία χείρα βοηθείας, μία κίνηση που όφειλε να κάνει το ίδιο το κράτος, το οποίο μάλιστα είναι υπεύθυνο για την κατάστασή του. Αποφασίσαμε να δωρίσουμε το ποσό των 6.000 ευρώ σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, προκειμένου ο 85χρονος να μπορεί να πληρώνει τα φάρμακά του και την αποκλειστική νοσοκόμα που τον φροντίζει.

Χθες το πρωί, ο διευθυντής του newsbomb κ.Χάρης Λαζαρόπουλος παρέδωσε στον κ.Παύλο Καρδάση ένα φάκελο που περιείχε 1.000 ευρώ. Ο 85χρονος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τον κ.Λαζαρόπουλο, το newsbomb και τον όμιλο DPG για τη γενναία δωρεά.

Αντίθετα με το newsbomb και τον όμιλο DPG, ο κ.Παύλος Καρδάσης εξέφρασε την πικρία του για τον συμπατριώτη του και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, που τον τύλιξε σε μία κόλλα χαρτί και τον εμφάνισε ως μεγαλοφειλέτη.

Μάλιστα, ο 85χρονος εξέφρασε στο newsbomb την ανησυχία του μήπως συλληφθεί από τους «ράμπο» του ΣΔΟΕ και του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες περνούν χειροπέδες σε διάφορες μεγαλοφειλέτες. Έχει γούστο να το δούμε και αυτό…