ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που κατάπιε χάπια - Ο μεγάλος φόβος των γιατρών

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση το αγοράκι που κατάπιε χάπια - Ο μεγάλος φόβος των γιατρών
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το μόλις 2,5 χρονών παιδί.

Το παιδί είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του, στο ΠΑΓΝΗ την Κυριακή (10/03) έχοντας καταναλώσει χάπια τα οποία πέρασε για καραμέλες.

Σήμερα Τρίτη κι ενώ το αγοράκι παραμένει σε καταστολή στη Μονάδα Παίδων του νοσοκομείου, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το είδος των χαπιών που πήρε. Ο μεγάλος φόβος των γιατρών είναι η κατάσταση των νεφρών του παιδιού, σύμφωνα με το Neakriti.gr.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιάννης Τασόπουλος, «το αγοράκι εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, γίνεται προσπάθεια συνεκτίμησης όλων των δεδομένων, προκειμένου οι γιατροί να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, για να βοηθήσουν το παιδάκι».

Πώς συνέβη το κακό

Όπως σημειώνει το cretapost, την Κυριακή το παιδί ξέφυγε της προσοχής και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατάπιε άγνωστο αριθμό χαπιών.

Αμέσως, οι γονείς του που τον τελευταίο καιρό μένουν στην Κρήτη, το μετέφεραν εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην μπορούν να εξηγήσουν στους γιατρούς τι ακριβώς συνέβη και πως το παιδί κατάπιε τα φάρμακα σαν να ήταν καραμέλες.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ επεσήμανε ότι το παιδί δεν παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Αντίθετα, φαίνεται πως είναι καλά φροντισμένο και γι’ αυτό η εκτίμηση είναι πως ό,τι έγινε ήταν ατύχημα.

Το 2,5 ετών αγοράκι και η οικογένειά του ζουν μόνιμα τους τελευταίους μήνες στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, καθώς η οικογένεια συμμετέχει στο πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η αδήλωτη offshore και τα οικόπεδα της Μυκόνου

Αθώα ή ένοχη η Ειρήνη: Οι ένορκοι αποφασίζουν για την τύχη του μοντέλου με την κοκαΐνη (pics)

Σχετικές ειδήσεις