ΕΛΛΑΔΑ

Για κακούργημα μέλη του ΔΣ της Γερολυμάτος

Για κακούργημα μέλη του ΔΣ της Γερολυμάτος

Αντιμέτωποι με το κακούργημα της κλοπής βρίσκονται πλέον δυο μέλη του ΔΣ της εταιρείας Γερολυμάτος Cosmetics (συμφερόντων του επιχειρηματία Λ. Λαυρεντιάδη) μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους με αφορμή καταγγελίες ότι «άδειασαν» την αποθήκη της εταιρείας με εμπορεύματα αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τους Κώστα Χρηστίδη και Φρανς Σεκούλα οι οποίοι συνελήφθησαν χθες για μη καταβολή δεδουλευμένων και οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστούν.

Το δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία και τους άφησε ελεύθερους , την ίδια στιγμή που η Εισαγγελία ασκούσε εις βάρος τους νέα Ποινική Δίωξη.

Έτσι, τα δυο μέλη του ΔΣ της εταιρείας θα επανέλθουν στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον ανακριτή για το κακούργημα της κλοπής με ανοιχτό πλέον ακόμα και το ενδεχόμενο της προφυλάκισης τους.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη όταν η Γερολυμάτος Cosmetics γνωστοποίησε στο προσωπικό της (330 εργαζόμενοι) ότι θα εργάζονται τυπικά μια φορά την εβδομάδα…