ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο πεζοπόρος αστυνομικός - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός ο πεζοπόρος αστυνομικός - Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (14/04/2019) ο 39χρονος πεζοπόρος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθει από χθες στο όρος Τύμφη στα Ιωάννινα.

Ο αγνοούμενος είχε πάει για πεζοπορία με τρεις φίλους του, όταν γλίστρησε και έπεσε σε χαράδρα στη Μονή Στομίου καθώς επιχειρούσαν να φτάσουν στο καταφύγιο της Αστράτας, μέσα από δύσβατο μονοπάτι.

Οι φίλοι του ειδοποίησαν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας μαζί με την ΕΜΑΚ άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η σορός του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σε βάθος περίπου 700 μέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πτώσης που είχαν υποδείξει οι φίλοι του.

Η επιχείρηση για την ανάσυρση είναι σε εξέλιξη και διεξάγεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, τόσο λόγω της γεωμορφολογίας όσο και των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή καθώς το παγωμένο χιόνι καλύπτει την περιοχή του φαραγγιού.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας, λάτρης των βουνών και της πεζοπορίας, σύμφωνα με τοπικά μέσα, χθες είχε τα γενέθλιά του.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος στην Αθήνα για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» ΗΠΑ - Τουρκίας

Πέθανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Κώστας Σγόντζος

Σχετικές ειδήσεις