ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο Πολωνό στα Χανιά

Κρήτη: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο Πολωνό στα Χανιά
Συνεχίζονται οι έρευνες.
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Κρήτη: Ώρες αγωνίας για την τύχη του 64χρονου ο οποίος αγνοείται από τις 9 Απριλίου.

Στο τρίτο 24ωρο έχουν εισέλθει οι έρευνες για τον εντοπισμό του Πολωνού Αndrzej Weber, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί στην περιοχή του φαραγγιού της Τρυπητής στα Σφακιά, από την περασμένη Τρίτη.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, κλιμάκιο από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών και από την Πυροσβεστική του Ηρακλείου «χτενίζουν» την περιοχή, ενώ σήμερα (16/04) ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης, Σταύρος Πλυμάκης, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες από την πρώτη μέρα, πρόκειται να διασχίσει μαζί με έναν ντόπιο, το μονοπάτι που ξεκινά από Κουστογέρακο και βγαίνει στο φαράγγι της Τρυπητής. Πρόκειται για ένα δύσκολο μονοπάτι το οποίο μέχρι σήμερα δεν είχε ερευνηθεί.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες θα συνδράμει και το Λμενικό στις έρευνες από θαλάσσης.

Θυμίζουμε ότι ο 64χρονος Πολωνός αγνοείται από τις 9 Απριλίου, ενώ έχει βρεθεί στην έξοδο του φαραγγιού της Τρυπητής η σκηνή του με όλα τα προσωπικά του είδη.

Αυτός είναι ο αγνοούμενος

Πρόκειται για τον Andrzej Weber, ο οποίος είχε πάει στα Χανιά για διακοπές και αγνοείται από την Τρίτη 9 Απριλίου από την περιοχή της Σούγιας. Έχει ύψος 1,94 μ. και είναι 64 ετών.

Τα στοιχεία του έδωσε στη δημοσιότητα συγγενής του μέσω Facebook, ζητώντας βοήθεια, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες του αγνοούμενου:

Ο 64χρονος άνδρας έφτασε στο αεροδρόμιο των Χανίων, το Σάββατο 6 Απριλίου και θα επέστρεφε στην Κρακοβία στις 13 Απριλίου, ενώ η τελευταία επικοινωνία που είχε με τους οικείους του ήταν δύο μέρες μετά την άφιξή του στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης:

Παναγία των Παρισίων: Θρίλερ με βίντεο - Δείχνει άγνωστο να βρίσκεται μέσα την ώρα της φωτιάς

Βομβαρδισμένο τοπίο η Παναγία των Παρισίων: Σοκάρουν οι εικόνες του ναού πριν και μετά τη φωτιά

Σχετικές ειδήσεις