Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τον σάτυρο δάσκαλο: «Έτσι έσωσα το παιδί μου», λέει πατέρας μαθήτριας (vid)

Newsbomb

Σε αργία τέθηκε, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, ο εκπαιδευτικός που φέρεται να έστελνε μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο σε μαθήτριες δημοτικού.

Για την υπόθεση του δασκάλου, μίλησε στο OPEN ο πατέρας μαθήτριας δημοτικού, ο οποίος συγκέντρωσε τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο εκπαιδευτικός στην κόρη του. Στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία στη συνέχεια προχώρησε σε σύλληψη.

«Τρελάθηκα δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με βοήθησαν να κρατήσω την ψυχραιμία μου κάποιοι φίλοι που το συζήτησα μαζί τους», είπε ο πατέρας της μαθήτριας.

Και πρόσθεσε: «Της είπα ότι πρέπει να έχω πλήρη γνώση των μηνυμάτων. Να μου τα λέει όλα κάθε φορά που στέλνει μήνυμα. Αυτό έγινε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, την Πέμπτη εκδηλώθηκε ο δάσκαλος γιατί άρχισε να το χοντραίνει».

Ο πατέρας της μαθήτριας του δημοτικού αντάλλαξε ο ίδιος μηνύματα με τον εκπαιδευτικό πριν τον καταγγείλει στην Αστυνομία, η οποία άμεσα προχώρησε στη σύλληψή του.

«Πήρα τηλέφωνο το “Ανηλίκων” και μέσα σε 20 λεπτά με πήραν πίσω. Είχαν επικοινωνήσει με την ασφάλεια Σαρωνικού. Με το που διάβασαν τα μηνύματα ήταν πλέον πεπεισμένοι. Πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου», υπογράμμισε.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο μεταξύ άλλων να μην πλησιάζει ούτε να επικοινωνεί με τα παιδιά. Ο πατέρας της μικρής μαθήτριας ζητά απονομή δικαιοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρό το κορίτσι που είχε χαθεί – Βρέθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων