Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Λαμία (Pics&Vids)

Newsbomb

Σοβαρότατα προβλήματα προκάλεσε κυρίως στα ελαιοπερίβολα της Πελασγίας η έντονη καταστροφική χαλαζόπτωση που διήρκησε για πάνω από μισή ώρα το απόγευμα της Πέμπτης (13/11).

Σύμφωνα με τους κατοίκους και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πελασγίας Ρίκα Τριανταφύλλου οι ζημιές στις ελιές, λίγο πριν την συγκομιδή του προϊόντος, είναι ανυπολόγιστες, αναφέρει το lamiastar.gr.

Η μέρα έγινε νύχτα με τον ουρανό να σχίζεται από αστραπές και το νερό να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα. Η ορατότητα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και συνιστάται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Η πυροσβεστική υπηρεσία Λαμίας έχει δεχτεί αρκετές κλήσεις για αντλήσεις νερών κυρίως από υπόγεια στην νότια περιοχή της Λαμίας.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο καταπλακώθηκε από δένδρο που δεν άντεξε στη καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα την Λαμία. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανθήλης κοντά στο κτήριο της Εφορίας.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο έκοψαν το δένδρο και το απομάκρυναν από το αυτοκίνητο.

Επίσης η τροχαία Λαμίας διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο που ενώνει τον παράδρομο της εισόδου της Λαμίας με την Ροδίτσα στο ύψος της επιχείρησης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, πριν από λίγη ώρα.

Αυτή την ώρα ισχυρές καταιγίδες εκδηλώνονται στη Φθιώτιδα και την Εύβοια στη Στερεά, στις Κυκλάδες, στη δυτική Κρήτη, στην Αθήνα, στην Πάτρα, στο Βόλο και στα Ιωάννινα.