ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Κεδίκογλου: «Μπράβο στο newsbomb για την έρευνα για τις διαφημιστικές»

Κεδίκογλου: «Μπράβο στο newsbomb για την έρευνα για τις διαφημιστικές»
Τα στοιχεία που με διαδοχικές αποκαλύψεις έφερε στην επιφάνεια...

Τα στοιχεία που με διαδοχικές αποκαλύψεις έφερε στην επιφάνεια το Newsbomb, για τις διαφημιστικές, τον κύκλο του «μαύρου χρήματος» των ύποπτων επιστροφών και του τρόπου χειραγώγησης των ΜΜΕ, μετά την εισαγγελική εμπλοκή , συγκεντρώνει τώρα και το πολιτικό ενδιαφέρον. Ελάχιστες μέρες μετά την παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ι. Σακελλάκου, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να διαπιστωθεί από ποιους του χώρου της διαφήμισης έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, έχουμε και πολιτική εξέλιξη σχετικά.

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ για τα ΜΜΕ κ. Σ. Κεδίκογλου, σε δήλωση του στο Newscode εκδηλώνει το έντονο ενδιαφέρον για την έρευνα που εξελίσσεται και για τα στοιχεία που θα φέρει στο φώς, ενώ συγχαίρει τον όμιλο της DPG, για την ανάδειξη του κρίσιμου, ακόμη και για την λειτουργία της Δημοκρατίας, θέμα.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κεδίκογλου έχει ως εξής :

«Η έρευνα αυτή πρέπει να ολοκληρωθεί και να αξιοποιηθούνε συνολικά τα ευρήματα και τα συμπεράσματα της γιατί οι διαφημιστικές εταιρίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία των ΜΜΕ, των οποίων ο τρόπος λειτουργίας ορίζει και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.

Ως βουλευτής, αλλά κυρίως ως συνάδελφος δημοσιογράφος συγχαίρω το newsbomb.gr και την D.P.G. για την ανάδειξη του θέματος .»

Διαβάστε επίσης:

Δικαίωση newsbomb: Εισαγγελέας για τις διαφημιστικές!