ΦΑΚΕΛΟΣ MIG

«Εγκλωβισμός» στην έξοδο για την μετοχή της ΜΙG

«Εγκλωβισμός» στην έξοδο για την μετοχή της ΜΙG
Αναμενόμενη “ψυχρολουσία” για όσους έσπευσαν να “κυνηγήσουν” τις μετοχές της MIG στην χθεσινή ξέφρενη ανοδική της πορεία...

Αναμενόμενη “ψυχρολουσία” για όσους έσπευσαν να “κυνηγήσουν” τις μετοχές της MIG στην χθεσινή ξέφρενη ανοδική της πορεία που βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο στις ακραίες και μη ρεαλιστικές συστάσεις-εκτιμήσεις της UBS που έδιναν τιμή-στόχο τα 7,2 ευρώ (και υποδήλωναν προβλεπόμενη κεφαλαιοποίηση άνω των 5,5 δισ. ευρώ), επιφυλάσσει η σημερινή συνεδρίαση.

Η μετοχή που έκλεισε χθες στο +20% φθάνοντας στα 0,90 ευρώ, αφού δεν πρόλαβε να αντιδράσει στο δεύτερο report του ξένου οίκου με το οποίο σταματούσε την κάλυψη της μετοχής, με το “καλημέρα” σήμερα βρέθηκε στο -12,22% και στα 0,79 ευρώ με τους πωλητές να “συνωστίζονται” στην έξοδο.

Η προσφορά τίτλων παραμένει μεγάλη, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να μπορεί να απορροφηθεί σε σημαντικό βαθμό, διατηρώντας τις απώλειες σε εύρος από 6-8%.

Η μετοχή διαπραγματεύεται στα 0,84 ευρώ με τις συνολικές συναλλαγές να φθάνουν ήδη τα 7 εκατ. ευρώ, και τον “εγκλωβισμό” των βραχυπρόθεσμων που έσπευσαν χθες να τοποθετηθούν στο +10% και +20% να είναι, για την ώρα, τουλάχιστον, ιδιαιτέρως εμφανής.

Πηγή: www.newscode.gr