ΦΑΚΕΛΟΣ MIG

Ερώτηση Τσιρώνη για ύποπτα “παιχνίδια” με τη μετοχή της MIG

Ερώτηση Τσιρώνη  για ύποπτα “παιχνίδια” με τη μετοχή της MIG
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης κατέθεσε ερώτηση προς...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου όπου και εκφράζει την απορία του στα παιχνίδια που γίνονται με την μετοχή του Ομίλου MIG στο Χ.Α με αποτέλεσμα να βγαίνει ζημιωμένο το επενδυτικό κοινό.

Παράλληλα εγκαλεί τον υπουργό οικονομικών για τους ανύπαρκτους ελέγχους των εποπτικών μηχανισμών στο χρηματιστήριο Αθηνών. Ο κ. Τσιρώνης είναι γνωστός σε όλους τους βουλευτές για το ήθος του και ερωτά τον υπουργό εκτός των άλλων εάν : « Σκοπεύει έστω και καθυστερημένα η επιτροπή κεφαλαιαγοράς να τήρηση τη χρηματιστηριακή νομοθεσία και να απευθύνει ερώτημα στη MIG για να σχολιάσει τις ήδη καταγεγραμμένες σοβαρές εξελίξεις στην τιμή της μετοχής της, κατά τον ίδιο τόπο που απευθύνει ερωτήματα σε άλλες εταιρίες ακόμη και για ανυπόστατα δημοσιεύματα τα οποία κρίνει ότι ίσως επηρεάσουν την τιμή της μετοχής τους στο μέλλον;».

Δηλαδή ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και αυτό έχει σημασία προκειμένου να προστατεύσει το επενδυτικό κοινό αναδεικνύει «το μπάχαλο» που υπάρχει σε σχέση με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς στο Χ.Α , με αποτέλεσμα διάφοροι να παίζουν παιχνίδια χωρίς να κινδυνεύουν να ελεγχθούν.

Δείτε τη σχετική ερώτηση

Πηγή: www.newscode.gr