ΦΑΚΕΛΟΣ MIG

Ν. Σηφουνάκης: «Όσο κι αν προσπαθεί ο Βγενόπουλος, δε θα ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη»

Ν. Σηφουνάκης: «Όσο κι αν προσπαθεί ο Βγενόπουλος, δε θα ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη»
Τη βεβαιότητα ότι ο επικεφαλής της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος δε θα μπορέσει να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός ...

Τη βεβαιότητα ότι ο επικεφαλής της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος δε θα μπορέσει να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης.

Με δήλωσή του, ο κ. Σηφουνάκης τονίζει ότι «στη σημερινή προσδιορισμένη ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών εκδίκαση της αγωγής μου κατά του κ. Α. Βγενόπουλου για τις ανυπόστατες συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις του, μέσω συνεντεύξεων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για 50 εκατ. δρχ. ή 146 χιλ. ευρώ, που δήθεν είχε δώσει σε μένα για την αναδάσωση των καμένων ελαιώνων της Σάμου πριν από δέκα χρόνια, δεν προσήλθε και μέσω του συνηγόρου του ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης».

Επισήμανε ακόμη ότι «ας γνωρίζει ότι όσο κι αν με αναβολές και επινοήσεις προσπαθεί να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη δε θα αποφύγει τις ευθύνες του, ούτε θα συσκοτίσει τις πράξεις του», προσθέτοντας πως «το πάρτι της λάσπης κάποτε τελειώνει, καθώς μόλις αρχίζει για αυτόν και για όσες υποθέσεις εμπλέκεται η λογοδοσία και ο καταλογισμός ευθυνών ενώπιον της δικαιοσύνης και της κοινωνίας».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος υποστήριξε ότι η αναβολή της δίκης οφείλεται στους δικηγόρους του.

Πηγή: newscode.gr